Tömning och bortforsling i Ystad

 

Behöver du hjälp med tömning och bortforsling av avfall och skräp i Ystad?

 

Vi röjer lägenheter, lokaler, vindar, källare m.m. och ser till att soporna hanteras på ett miljöriktigt sätt. Med oss som flyttfirma Ystad kan du skicka såväl enstaka möbler som hela bohag.

 

Du kan anlita oss för att ta hand om smått, stort och tungt skräp och avfall i Ystad.

Vi hjälper till att rensa och tömma i källare, på vindar, i garage, övriga lokaler m.m. Vi sorterar, packar, städar och kör bort det du inte längre behöver. Vi erbjuder flytthjälp inom och utanför Ängelholm.

Om någon anhörig gått bort kan det kännas tungt att själv utföra dödsbostädning. Då hjälper gärna vi till och ser till att du får en sak mindre att tänka på.

Vi utför i första hand dödsbostädning åt privatpersoner,  men även åt mäklare, begravningsbyråer och försäkringsbolag. Vi utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och lämnar givetvis garanti på arbetet. Kontakta oss för Dödsbostädning, vi garanterar ett svar inom 24 timmar. 

 

Vid första kontakt kommer vi ut och diskuterar samt tittar på det som ni vill ha röjt.
Därefter lämnar vi en offert på arbetet. slutligen gör vi upp ett serviceavtal och utför röjningen enligt överenskommelse.

Låt våra specialutbildade ”flyttgubbar” ta hand om flytten av ert bohag eller företag. Vår noggranna personal sköter även flyttstädning i Ystad!

Vårt måtto är att alltid vara konkurrenskraftiga både när det gäller pris och kvalitet inom flyttfirma Ystad. Vi vill också göra det så enkelt och förutsägbart som möjligt, så att du hela tiden vet vilka kostnader du får. Ni hittar våra fasta priser för såväl ”flyttfirma Ystad” som ”flyttstädning”

 

www.primeroab.se

www.flyttstädningystad.eu

www.flyttstädningtrelleborg.eu

Bortforsling Ystad

Kontakta oss (08:00-18:00)

Tel: 010-516 47 97
Mobil: 076 58 58 852

Skicka gärna dina offertförfrågningar hit
info@primeroab.se